TUCSON, ARIZONA – Emerge Center Against Domestic Abuse (Emerge) gennemgår en proces med at transformere vores samfund, kultur og praksis for at prioritere sikkerheden, ligheden og den fulde menneskelighed for alle mennesker. For at nå disse mål inviterer Emerge dem, der er interesseret i at stoppe kønsbaseret vold i vores samfund, til at deltage i denne udvikling gennem et landsdækkende ansættelsesinitiativ, der begynder i denne måned. Emerge vil være vært for tre møde-og-hils-arrangementer for at introducere vores arbejde og værdier til samfundet. Disse begivenheder finder sted den 29. november fra 12:00 til 2:00 og 6:00 til 7:30 og den 1. december fra 12:00 til 2:00. Interesserede kan tilmelde sig følgende datoer:
 
 
Under disse møde-og-hils-sessioner vil deltagerne lære, hvordan værdier som kærlighed, sikkerhed, ansvar og reparation, innovation og befrielse er kernen i Emerges arbejde med at støtte overlevende såvel som partnerskaber og opsøgende indsats i lokalsamfundet.
 
Emerge bygger aktivt et samfund, der centrerer og ærer alle overlevendes oplevelser og intersektionelle identiteter. Alle hos Emerge har forpligtet sig til at give vores samfund støtte til vold i hjemmet og undervisning omkring forebyggelse med hensyn til hele personen. Emerge prioriterer ansvarlighed med kærlighed og bruger vores sårbarheder som en kilde til læring og vækst. Hvis du ønsker at genskabe et samfund, hvor alle kan omfavne og opleve sikkerhed, inviterer vi dig til at søge en af ​​de tilgængelige direkte tjenester eller administrative stillinger. 
 
De, der er interesseret i at lære om aktuelle beskæftigelsesmuligheder, vil have chancen for at have en-til-en samtaler med Emerge-medarbejdere fra en række forskellige programmer på tværs af agenturet, herunder mænds uddannelsesprogram, samfundsbaserede tjenester, nødtjenester og administration. Jobsøgende, der indsender deres ansøgning senest den 2. december, vil have mulighed for at gå ind i en fremskyndet ansættelsesproces i begyndelsen af ​​december, med en estimeret startdato i januar 2023, hvis de vælges. Ansøgninger indsendt efter 2. december vil fortsat blive behandlet; disse ansøgere kan dog først sættes til en samtale efter starten af ​​det nye år.
 
Gennem dette nye ansættelsesinitiativ vil nyansatte medarbejdere også nyde godt af en engangsansættelsesbonus tildelt efter 90 dage i organisationen.
 
Emerge inviterer dem, der er villige til at konfrontere vold og privilegier, med det formål at helbrede samfundet, og dem, der brænder for at være i tjeneste for alle overlevende, til at se tilgængelige muligheder og ansøge her: https://emergecenter.org/about-emerge/employment