Skip to eusi

Imah Liburan

Holiday House mangrupikeun kagiatan anu didorong sumbangan dimana anu salamet tiasa milih hadiah pikeun kulawargana kalayan gratis, bari ngawangun tradisi énggal bébas tina panyiksa.

Hatur nuhun!

Kami hoyong hatur ka sadayana anu ngadukung acara Rumah Liburan kami. Sumbangan sareng karelawan anjeun nalika Rumah Liburan kami taun ieu ngabantosan nyiptakeun kenangan khusus pikeun seueur kulawarga anu ngawangun kahirupan anu bébas tina panyiksa.   

Kami ngarepkeun akhir taun anu damai pikeun anjeun sareng kulawarga anjeun. HATUR NUHUN! 

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan nyumbang, mangga ngahubungi Kristina Macholtz di 520-795-8001 x7013 atanapi kristinam@emergecenter.org.