Salin lulugu email DVAM 2020

Unggal Oktober, Muncul mitra sareng komunitas salami kampanye atikan salami sasasih urang, Bulan Kasadaran KDRT. Salami sasih ieu kami ngembangkeun sareng ngabagi kampanye email pendidikan, ngagungkeun anu salamet dina Paké Ungu Day, janten acara komunitas sareng koordinasi sareng pengumpulan dana komunitas. Aya seueur cara pikeun kalibet! 

Ngadaptarkeun e-News pendidikan urang ku ngaklik dieu. 

Tuturkeun kami on Facebook, Instagram or Twitter.

Sponsor kami

DVAM 2019