Saban dinten, Emerge nyandak kaséhatan sareng kaséhatan masarakat sacara serius. Éta anu ngajurung staf kami pikeun ngalakukeun padamelan ieu, sareng ngamungkinkeun anu salamet tina panyalahgunaan rumah tangga pikeun percanten ka kami pikeun ngadukung panyembuhanana.

Kaséhatan sareng karaharjaan pamilon, staf, sukarelawan, sareng komunitas anu langkung lega aya di luhur pikiran urang salaku Emerge terus ngawaskeun kaayaan COVID-19 di Pima County. Ieu mangrupikeun pembaruan anu aya hubunganana sareng jasa kami sareng acara éksternal kami.

Mangga parios deui pikeun pembaruan nalika kaayaan mekar.

Pancegahan pikeun sadaya situs Muncul:

Sadayana individu (staf, pamilon program, vendor, donatur) anu nganjang ka Emerge kedah nuturkeun tindakan pancegahan ieu:

  • Saha waé anu lebet kana situs Muncul bakal dipidangkeun pikeun gejala COVID-19 (batuk, muriang, sesak napas). Upami gejala aya, anjeun moal tiasa lebet kana gedong. Ieu kalebet Upami anjeun parantos kakeunaan saha kalayan COVID-19 gejala dina 14 dinten terakhir.
  • Saha waé anu lebet kana situs Muncul kedah nganggo topéng. Ieu mangrupikeun kabijakan organisasi wajib. Upami anjeun henteu gaduh topéng pribadi, kami bakal nyayogikeun topéng. Topeng pribadi langkung dipikaresep, upami tiasa, sabab suplai kami terbatas.
  • Nalika nuliskeun situs Emerge, anjeun bakal dipenta pikeun ngalakukeun ieu:
    • Candak suhu anjeun
    • Ngumbah panangan anjeun atanapi nganggo sanitizer panangan
    • Teruskeun langkah-langkah jarak jauh sosial: cicing 6 kaki ti batur pikeun ngirangan panyebaran.

Peryogi Mendesak: Dina Barang Anu Bener

Jasa Nyiksa Domestik sareng Kasalametan Anu Salamet

Jasa Berbasis Komunitas: Su Futuro sareng situs Suara Ngalawan Kekerasan (VAV)

Saung Darurat

Program Atikan Lalaki

Palayanan Administratif

sumbangan

Jasa Nyiksa Domestik sareng Kasalametan Anu Salamet

Muncul dianggap layanan darurat penting sareng tetep kabuka sareng operasional. Nanging, pikeun nyaimbangkeun pangabutuh sareng kaamanan masarakat sareng staf Munculna anu pangsaéna, parobihan samentawis ieu aya pangaruhna:

Muncul urang Hotél 24/7 multibasa masih jol sareng jalan. Upami anjeun dina krisis, punten nelepon hotline kami di 520-795-4266 sareng urang tiasa nyayogikeun bantosan dina waktos ayeuna sareng / atanapi nyambungkeun anjeun kana jasa tambihan ngalangkungan program Muncul anu sanés.

Jasa Berbasis Komunitas: Su Futuro sareng situs Sora Ngalawan Kekerasan (VAV)

Dina waktos ayeuna, jasa walk-in masih ditunda dugi ka aya bewara salajengna.

Jasa teleponi bakal tetep aya dumasar kana kabutuhan sareng karesep pamilon program.

keur pamilon anyar kabetot dina daptar ka layanan berbasis komunitas: punten nelepon kantor VAV kami di (520) 881-7201 pikeun ngajadwalkeun pasini asupan telepon.

Upami anjeun nampi jasa lumangsung di Voice Against Violence (22nd St) punten nelepon (520) 881-7201 pikeun ngajadwalkeun pidéo atanapi janji telepon.

BARU - Dimimitian Senén, 15 Juni, jasa dina situs kami Sora Ngalawan Kekerasan (VAV) bakal ngagaduhan jam tambahan antara Senén dugi ka Jumaah ti jam 7:30 dugi ka 8:00 wengi, sareng dinten Sabtu ti 8:30 dugi ka 5:00 sonten.

Upami anjeun nampi jasa anu tetep di Su Futuro punten nelepon (520) 573-3637 pikeun ngajadwalkeun pidéo atanapi janji telepon.

Sadaya telepon kana situs ieu bakal dialihkeun ka telepon padamel.

Upami anjeun ngagaduhan janji anu dijadwalkeun di VAV atanapi Su Futuro sareng henteu aman deui pikeun Emerge nyauran anjeun, atanapi anjeun henteu tiasa deui ngajaga janjian anjeun kusabab masalah kaamanan, punten nelepon kantor kami di 520-881-7201 (VAV) atanapi (520) 573-3637 (SF) sareng hayu urang terang.

Pelayanan Hukum Lay: Upami anjeun peryogi dukungan sareng masalah hukum sareng / atanapi anjeun hoyong ngobrol sareng batur ngeunaan kéngingkeun paréntah panyalindungan sacara teleponi ngalangkungan Pengadilan Kota Tucson, mangga kontak ka kantor VAV di 520-881-7201.

Saung Darurat

Kami ngalakukeun ati-ati pikeun mastikeun yén lingkungan komunal anu salamet sareng murangkalihna hirup beresih sareng aman.

Dina raraga ngajaga lingkungan ieu, urang nuju ngusahakeun sacara saksama pikeun mastikeun kasihatan kulawarga sareng staf kami dipertimbangkeun. Kami masih nampi pamilon kana panyumputan, tapi kusabab jarak sosial, kasadiaan ranjang di fasilitas panyumputan urang bakal turun naek pikeun ngajaga lingkungan anu séhat. Mangga taros ka Hotline 24/7 multibasa dina 520-795-4266 pikeun naroskeun rohangan dina panyumputan, perencanaan kaamanan sareng dukungan ngajajah pilihan séjén.

Program Atikan Lalaki (MEP)

Upami anjeun ayeuna ilubiung dina MEP, staf bakal ngahubungi anjeun pikeun nyetél janji telephonic.

Upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan kumaha ilubiung dina MEP, punten nelepon 520-444-3078 atanapi email MEP@emergecenter.org

Palayanan Administratif

Situs Administrasi Emerge di 2545 E. Adams Street ngagaduhan watesan sareng sababaraha larangan pikeun ngalaksanakeun bisnis rutin sareng punten mangga ngahubungan kami sateuacan anjeun sumping ka kantor. Staf administrasi sawaréh damel ti bumi pikeun mastikeun operasi terus tina jasa penting urang. Upami anjeun kedah ngahontal anggota staf administrasi, punten nelepon 795-8001 sareng aya anu bakal nelepon anjeun dina 24 jam. Jasa walk-in ditunda dugi aya bewara salajengna.

sumbangan

Sumbangan bawaan: dina waktos ayeuna, urang ngan ukur tiasa nampi sumbangan antara 10a sareng 2p, Senén dugi ka Jumaah di kantor administrasi urang di 2545 E. Adams St. Upami anjeun ngagaduhan sumbangan-in-kind kanggo Emerge, punten bawa salami éta waktos. Upami anjeun TEU butuh kuitansi kado, punten tinggalkeun di emper. Upami anjeun peryogi resi kado, punten ngirining bel antara 10a sareng 2p sareng aya anu bakal ngabantosan anjeun.

Upami anjeun resep ngadukung Emerge dina waktos ayeuna, anjeun tiasa ningali daptar kabutuhan urang ayeuna or ngadamel sumbangan.