Skip to eusi

pagawean

Di Emerge, kami aktip ngawangun komunitas anu fokus kana kaamanan sadaya anu salamet.

Muncul parantos ngamimitian prosés organisasi pikeun transformasi filsafat sareng prakték pikeun ngaku sabab panyabab kekerasan nalika dilebetkeun kana sababaraha panindasan sistemik sapertos (seksisme, rasisme, homophobia, transphobia, klasismeu / kamiskinan, sanggupisme, sareng sentimen anti imigran) .

Kami milari anggota tim di panjuru organisasi anu ngartos yén manusiawi pangalaman tina sadaya jalma mangrupikeun kalakuan radikal dina sistem nirlaba, sareng anu daék janten bagian tina transformasi budaya organisasi urang janten lembaga anu langkung antiracist, multikultural.

Tim karyawan urang damel pikeun ngawangun pamahaman koléktif ngeunaan cara anu nyiksa domestik mangaruhan kaséhatan sareng kasalametan dulur-dulur di komunitas urang. Kami percanten akuntabilitas babarengan sareng pribadi, dina humanizing pangalaman sadaya jalma sareng sacara sasarengan urang tiasa nyiptakeun parobihan anu bermakna di komunitas urang.

Kami milari pelamar padamelan anu ngartos éta tanggung jawab urang pikeun mastikeun yén réspon kami pikeun nyiksa rumah tangga kedah kalebet pangalaman jalma anu paling meryogikeun sareng anu paling saeutik aksés pikeun ngabantosan sareng ngadukung sareng anu tiasa damel di lingkungan anu gancang ngarobah. Emerge yakin yén kaanekaragaman nguatkeun urang salaku hiji organisasi sareng ku sabab kitu, urang milari padamelan anu beragam.

Emerge Center Against Domest Abuse mangrupikeun Dunungan Kasempetan Anu Sarua. Ngalamar ngagaduhan hak dina Hukum Pakasaban Federal. Salaku tambahan, Emerge mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami sareng bakal ngémutan sadaya pelamar anu mumpuni pikeun jabatan sami-sami henteu aya hubungan sareng ras, warna, agama / sahadat, jenis kelamin, kakandungan, orientasi seksual, idéntitas atanapi ekspresi gender, asal nasional, umur, cacad fisik atanapi méntal, inpormasi genetik, status kakawinan, status kulawarga, katurunan, pangampunan, atanapi status salaku Samaun katutup saluyu sareng hukum féderal, nagara bagian sareng lokal.

Muncul ngagaduhan manpaat anu luar biasa diantarana: Médis, Gigi, Visi, Kahirupan, rencana AFLAC ogé liburan anu mayar sareng ngambang sareng mayar waktos. Emerge ogé ngagaduhan rencana hébat 401 (k) kalayan pertandingan dunungan.

Sadaya jabatan meryogikeun kamampuan pikeun kéngingkeun palih sidik anu pas ngalangkungan Arizona Departemen Kasalametan Umum sareng Sertifikasi CPR / Pertolongan Pertama. Henteu aya Aksi anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun ieu sateuacan kamungkinan damel sareng Emerge bakal nanggung biaya saatos padamelan.

Aplikasi ieu, upami réngsé sacara lengkep, bakal dibéré unggal tinimbangan, tapi resi na henteu hartosna yén pelamar bakal diwawancara atanapi padamelan. Unggal patarosan kedah dijawab lengkep sareng teu aya tindakan anu tiasa dilaksanakeun dina aplikasi ieu kecuali éta lengkep. Kami nyimpen aplikasi anu didaptarkeun salami sataun.