Skip to eusi

Carita Peserta

* Ngaran parantos dirobih pikeun kerahasiaan.

Carita Anna

Salapan taun ka pengker, nalika komunitas urang lami "Protokol Penilaian Lethality" parantos aya (anu miheulaan pikeun APRAIS), Anna nelepon 911 nalika salakina sacara fisik nyerang anjeunna.
Maca deui

Carita "Jamie"

(Nami dirobih kanggo ngajagi kerahasiaan idéntitasna) Salaki Jamie sacara fisik nyiksa ka anjeunna - kalebet kajadian anu nyekek - mangtaun-taun.
Maca deui

Carita Sarah

Sarah parantos lami berjuang sareng kecanduan, sareng akibatna, mendakan dirina ngandelkeun pasangan anu nyiksa, Oscar, pikeun nyingkahan anjeunna sareng 2 budak na janten tempat tinggal.
Maca deui

Carita Susie

Susie, awéwé anu umurna 20an sareng henteu gaduh budak, nyauran 911 nalika kabogohna nyerang anjeunna. Ieu sanés mimitina anjeunna nyerang anjeunna, kalebet sahanteuna hiji waktos dimana anjeunna nyekek dugi ka kaleungitan
Maca deui

Carita Yakub

"Jacob" nyaéta saurang nonoman anu dirujuk ka Muncul ku pangacara Pangacara Koréa Pangacara Pima County. Jacob sacara fisik diserang ku kabogohna anu lami.
Maca deui

Carita Sabrina

Saatos nahan 7 taun hubungan anu nyiksa, Sabrina (nami asli dirobah pikeun ngajagi kerahasiaan) mutuskeun yén anjeunna kedah angkat ayeuna atanapi anjeunna henteu tiasa kaluar.
Maca deui