Skip to eusi

Presentasi & Lokakarya

Emerge Center Against Domest Abuse nawarkeun presentasi atikan sareng bengkel ngeunaan nyiksa rumah tangga ka anggota komunitas sareng organisasi. Tujuan tina jasa Emerge ieu nyaéta pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan panyalahgunaan rumah tangga ku ngahartikeun panyalahgunaan, ngaleungitkeun mitos na, sareng ku nyayogikeun inpormasi pikeun ngabantosan anu aya hubungan anu nyiksa.

Di handap ieu, anjeun bakal mendakan pedaran ngeunaan kasempetan pendidikan ieu, ogé informasi kontak pikeun anggota staf anu tiasa ngabantosan anjeun sareng inpormasi tambihan sareng ngajawab patanyaan anu anjeun ngagaduhan.

4255633_BW

Perkenalan pikeun Panyalahgunaan Rumah Tangga & Jasa Muncul

Ieu mangrupikeun presentasi 30 menit dugi ka 2 jam anu diayakeun di lokasi anjeun anu nyayogikeun gambaran lengkep ngeunaan Panyalahgunaan Doméstik kalebet dinamika pelanggaran rumah tangga, kakuatan sareng kontrol, épék nyiksa ka barudak, kumaha ngabantosan, perencanaan kaamanan sareng jasa Muncul. Presentasi ieu ngan ukur ku pamundut sareng sayogi pikeun masarakat.

Punten kirimkeun pamundut anjeun sahenteuna sabulan sateuacanna, sabab kami ngagaduhan kapasitas terbatas pikeun nyayogikeun presentasi sareng henteu tiasa nampung unggal pamundut. Anjeun bakal nampi réspon dina waktos dua minggu.

Pikeun RSVP, nyungkeun jadwal atanapi kanggo inpormasi lengkep, email outreach@emergecenter.org atanapi ngahubungi kami ku telepon di 520.795.8001

SafetyisBeautifultile

Kasalametan mangrupikeun Presentasi Éndah

Kasalametan Éndah mangrupikeun presentasi anu ngamajukeun kasadaran nyiksa rumah tangga pikeun ahli salon, anu kami mendakan ngalangkungan panilitian urang, sigana bakal berinteraksi sareng korban panyiksa. Kami nyaluyukeun panjangna presentasi pikeun kasadiaan salon bari masih nyayogikeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun terang kumaha mikawanoh, ngaréspon sareng ngarujuk. Sanaos kami sadar yén kabutuhan kasadaran panyalahgunaan rumah tangga pikeun masarakat saé, urang merjuangkeun kapasitas pikeun ngahontal ka sadaya salon Arizona Kidul ku sabab kitu kami ngingali pikeun ngaidentipikasi individu-individu ti komunitas salon anu bakal resep ngagambarkeun sareng ngalakukeun sasama presentasi pikeun réncang na di salon sanés di masarakat. Pendidik peer bakal nampi palatihan anu jero ku staf kami. Program ieu aya hubunganana sareng ahli salon Tucson sareng Kantor Jaksa Pima County.

Punten kirimkeun pamundut anjeun sahenteuna sabulan sateuacanna, sabab kami ngagaduhan kapasitas terbatas pikeun nyayogikeun presentasi sareng henteu tiasa nampung unggal pamundut. Anjeun bakal nampi réspon dina waktos dua minggu.

Pikeun RSVP, nyungkeun jadwal atanapi kanggo inpormasi lengkep, email outreach@emergecenter.org atanapi ngahubungi kami ku telepon di 520.795.8001

DA101workshoptile

Lokakarya Panyalahgunaan Doméstik

kawas nu Pengantar Pelanggaran Rumah Tangga sareng Layanan Muncul presentasi, lokakarya tilu jam ieu nyayogikeun gambaran anu tuntas ngeunaan Pelanggaran Doméstik kalebet dinamika pelanggaran rumah tangga, kakawasaan sareng kontrol, pangaruh tina nyiksa ka barudak, kumaha ngabantosan, perencanaan kaamanan sareng jasa Muncul.

Lokakarya ieu diayakeun di kantor Emerge unggal triwulan sareng kabuka pikeun masarakat. Telepon 520-795-8001 atanapi email outreach@emergecenter.org pikeun ngadaptar. Detil lokasi sareng bengkel bakal disayogikeun upami pendaptaran dikonfirmasi.

Tabel Muncul dina hiji acara

Muncul Tabling

Muncul tiasa nyayogikeun padamelan atanapi ayana sukarelawan di ruang komunitas, pameran, agénsi sareng / atanapi acara. Bahan pendidikan anu disayogikeun dina acara-acara ieu ngaliput seueur aspek panyalahgunaan rumah tangga diantarana: kakuatan sareng kontrol, tanda peringatan, akibat tina panyiksa ka barudak, siklus panyiksa, mitos sareng kanyataan kekerasan rumah tangga, sareng jasa Muncul.

Punten kirimkeun pamundut anjeun sahenteuna sabulan di tingkat lanjut, sabab kami ngagaduhan kapasitas terbatas pikeun nyayogikeun presentasi sareng teu tiasa nampung unggal pamundut. Anjeun bakal nampi réspon dina waktos dua minggu.

Pikeun RSVP, nyungkeun jadwal atanapi kanggo inpormasi lengkep, ngahubungi Graciela Jauregui ku email di gracielaj@emergecenter.org atanapi ku telepon di 520.795.8001 sambung 7024.

Formulir Permintaan Presentasi Pendidikan

  • Tanggal Format: MM slash DD slash YYYY
    (kami bakal mawa naon waé anu teu aya)
    * Kusabab sifat sareng jero eusi presentasi, urang meryogikeun sahenteuna satengah jam pikeun presentasi.
  • (Naon anu anjeun hoyong pelajari / naon anu anjeun bakal nganggo inpormasi ieu)
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.

Formulir Permintaan Presentasi Pendidikan

  • Tanggal Format: MM slash DD slash YYYY
    (kami bakal mawa naon waé anu teu aya)
    * Kusabab sifat sareng jero eusi presentasi, urang meryogikeun sahenteuna satengah jam pikeun presentasi.
  • (Naon anu anjeun hoyong pelajari / naon anu anjeun bakal nganggo inpormasi ieu)
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.

Nyuhungkeun pikeun Tabling

  • (upami berlaku)
  • Tanggal AcaraNyetel Waktosmimitian Timetungtung TimeNyuhungkeun Waktu
  • (Punten khususna; Misalna Barudak, Pendeta, Patugas Pulisi, jst.)
  • (punten nunjukkeun kuantitas)
    MéjaKorsikulambuProjectorspeakerLaptop / PC
  • (Naon anu anjeun hoyong pelajari / naon anu anjeun bakal nganggo inpormasi ieu)