Punten Hubungan

Mariana Calvo
media@emergecenter.org
520-795-8001 x 7023

Pangadilan Kota Keuangan DOMESTIK KHUSUS TUCSON kapilih pikeun ngahadiran Rapat "MENTOR COURT" DI JAMINAN

TUCSON, ARIZONA - Wawakil Pengadilan Kekerasan Dalam Negeri Pengadilan Kota Tucson ngahadiran rapat Pengadilan Mentor di Washington DC minggu kamari, anu diayakeun ku Departemen Kaadilan Amérika Serikat, Kantor Kekerasan Ngalawan Awéwé. 

Tucson ngawakilan salah sahiji tina ukur 14
Maca deui

Pangajaran Kahirupan ti Senén Peuting Football

Arizona Daily Star - Artikel Opinion Tamu

Abdi resep pisan maén bal pro. Gampang pisan pikeun milarian kuring dina Minggu sareng Senén wengi.
Maca deui

Yayasan Tucson Masihan $ 220,000 Tambahan pikeun Koalisi KDRT Domestik

TUCSON, ARIZONA - Koalisi Peniléyan Penilaian sareng Pencegahan (RAMP) Koalisi Pima County gumbira ngahaturkeun nuhun ka Yayasan Tucson pikeun hibah anu saé tina $ 220,000 kanggo padamelan anu dituluykeun tina Koalisi dina usaha ngahémat
Maca deui

Panyekel Kaluaran Pers APRAIS

Konperénsi Pencét kanggo Dilaksanakeun WENGI ieu pikeun Nyorot Epidemi Panyalahgunaan Rumah Tangga di Pima County
TUCSON, ARIZONA - Pusat Muncul Ngalawan Penyalahgunaan Rumah Tangga sareng Kantor Pengacara Pima County bakal ngayakeun konperénsi pers dibarengan ku perwakilan ti lokal
Maca deui