Skip to eusi

Kumaha Mantuan

Masihan Kado Harepan sareng Kasalametan Dinten ieu.

Di Emerge, kami terang peryogi hiji komunitas pikeun ngeureunkeun wabah panyiksa rumah tangga. Ku nanem modal dina Muncul ku kado, janten sukarelawan atanapi sponsor perusahaan, nyayogikeun dana atanapi nyumbangkeun barang-barang anu saé, kami terang anjeun komitmen kana gerakan pikeun méréskeun panyiksa di komunitas urang.

Bantosan hiji kulawarga nganggo jasa Emerge.

Nyayogikeun barang-barang khusus pikeun kulawarga di Emerge.

Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha sumbangan anjeun tiasa cocog pikeun kiridit pajeg nagara.

Ngahargaan kahirupan ku ngadukung anu ngalaman panyalahgunaan rumah tangga.

Pilarian terang sababaraha cara pikeun ngabantosan Muncul di komunitas.

Pasihan kamampuan sareng bakat anjeun pikeun nyayogikeun kulawarga pikeun kulawarga di Emerge.

Komitmen busina anjeun pikeun ngeureunkeun panyiksa rumah tangga.

Naha dunungan anjeun cocog sareng sumbangan gaji? Pilarian terang kumaha.

Ninggalkeun Warisan pikeun Anu Salamet

Kami paduli pikeun ngajaga inpormasi anjeun aman.