Skip to eusi

Kiridit Pajak Arizona

Klaim Kredit Pajak amal Arizona Dolar-pikeun-Dolar anjeun sareng bantosan ka anu sangsara tina panyiksa.

Klaim Kredit Pajak Nagara AZ anjeun sareng bantosan ka anu kasiksa.

Kéngingkeun dolar pikeun kiridit pajeg dolar dina kontribusi nepi ka $ 400 pikeun jalma, atanapi $ 800 pikeun pasangan filing babarengan! Éta sayogi pikeun anu mayar pajeg panghasilan di nagara bagian Arizona sareng anjeun henteu kedah barang-barang pikeun ngamanfaatkeun kiridit ieu. Pikeun lolos, ngadamel kado sateuacan 11:59 pm tanggal 17 Méi, teras kantun ngeusian-kaluar bentuk nagara 321 sareng kalebet ku anjeun balik. 

Nomer ID Pajeg Emerge nyaéta: 86-0312162

Mangga kontak panaséhat kauangan anjeun sateuacan nyandak kaputusan anu aya hubunganana sareng pajak 

Nungtut Kiridit pikeun 2020

hambalan 1: Ngadamel sumbangan pikeun Muncul ku tenggat waktos 17 Méi 2021.
Lengkah 2: Ngabéréskeun Formulir Arizona 321 sareng kalebetkeun sareng pangiriman pajak anjeun. Muncul urang Organisasi amal mumpuni Kode (QCO) nyaéta 20487.Batas waktuna ngajukeun pajak pikeun 2020 parantos diperpanjang dugi ka 17 Méi 2021. Ieu ogé mangaruhan tanggal dimana anjeun klaim kiridit pajak amal di Arizona.

nganjang ka Halaman wéb Departemen Penghasilan Arizona atanapi nyarios sareng panaséhat pajak anjeun kanggo inpormasi tambihan ngeunaan cara ngalebetkeun pajak 2020 anjeun nganggo Kiridit 2020 kanggo Sumbangan Didamel pikeun Ngatur Organisasi Amal.

Sumbangan anu dilakukeun antara ayeuna sareng Bisa 17, 2021 tiasa nampi Kredit Pajak Nagara Arizona 2020. klik di dieu pikeun masihan sumbangan online.

Sumbangan tiasa ogé dilakukeun ku cek. Cék kedah dilakukeun ka Emerge sareng dikirim ka alamat kantor administrasi anu didaptarkeun di handapeun halaman wéb.

Hubungi Andrea Carmichael di 520-795-8001 x7021 kalayan patarosan.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Kredit Pajak Nagara Arizona, didatangan www.givelocalkeeplocal.org