Skip to eusi

Upeti kado

Ngahargaan kahirupan ku ngadukung anu ngalaman panyalahgunaan rumah tangga

bbc-Creative-Pd9bM6ghTCg-unsplash

Kado ka Muncul mangrupikeun cara anu bermakna pikeun ngahargaan jalma sanés, naha dina mémori kahirupanna, prestasi khusus, kajadian kahirupan khusus, atanapi alesan sanés anu anjeun pilih. Kado anjeun pikeun ngahargaan batur nyiptakeun kasaksian hirup pikeun individu éta ku ngadukung kahirupan jalma anu ngalaman panyiksa rumah tangga.

Pikeun masihan kado salaku upeti, punten lengkepan inpormasi sumbangan dina halaman ieu teras pencét Kirim. Formulirna ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun jinis upeti anu anjeun buat, nami jalma atanapi grup anu anjeun hoyong hormat, sareng pesen anu anjeun badé kirimkeun.

Upami anjeun hoyong kami ngirimkeun kartu ka jalma anu anjeun hormat (atanapi baraya), punten lengkepan lapangan anu dilabélan "Alamat Tributee" kalayan inpormasi na. Inpormasi dina "Informasi Kontak anjeun" kedah janten inpormasi kontak anjeun nyalira salaku donor sahingga urang tiasa mastikeun sumbangan anjeun.

Kanggo langkung seueur inpormasi atanapi patarosan naon waé ngeunaan hadiah dina ngahargaan, punten ngahubungi Andrea Carmichael, Manajer Pangembangan, di 520-795-8001 x7021.