Skip to eusi

jelema nu ngagawe jeung sukarela

Investasi waktos, katerampilan, bakat sareng karep ku kami. Balikna teu kaukur!

Salaku Sukarelawan Pita Ungu, anjeun bakal nyumbang kana misi kami pikeun nyayogikeun kasempetan pikeun nyiptakeun, ngadukung, sareng ngagungkeun kahirupan anu bébas tina panyiksa. Program sukarelawan kami diwangun ku seueur kasempetan anu béda, kalebet jasa teu langsung sareng langsung.

For more information about volunteering, please contact Lori Aldecoa by email at loria@emergecenter.org  or by phone at 520.795.8001 ext.7602.

NGAHIJI SARENG KAMI!

SESI INFORMASI RIBBON PURPLE

Tanggal: TBA

5: 30 pm - 7: 00 pm

Kantor Administrasi Muncul aya di 2545 E. Adams St., 85716

Relawan layanan langsung mangrupikeun bagian penting tina tim kami. Sukarelawan damel sasarengan sareng anggota staf, nganteurkeun jasa ka pamilon dina ampir sadaya bidang program panyalahgunaan rumah tangga kami.

Sukarelawan palayanan henteu langsung tiasa ngabantosan sababaraha proyék sapanjang taun. Ieu tiasa kalebet nawiskeun dukungan di pusat sumbangan kami atanapi ngabantosan acara agénsi.

Program Relawan Ribbon Ungu Emerge's wilujeng sumping organisasi komunitas, agénsi, bisnis, sareng anggota komunitas anu resep ngadukung misi kami ku kasempetan sadinten sareng dina waktos payun anu tetep.