Skip to eusi

Daptar Lilis

Upami anjeun kedah ngantunkeun perumahan anjeun dina sababaraha menit, henteu kedah uih deui,

naon anu anjeun candak?

Seringna, Kulawarga muncul datang ka kami kalayan henteu ngan ukur hiji kantong anu pinuh ku harta banda.

Nalika aranjeunna difokuskeun penyembuhan ti nyiksa domestik, staf kami mastikeun kabutuhan poko anu dipenuhan. Kado tinta anjeun ngabantosan ngawangun kahirupan anu anyar, anu diberdayakan. Kusabab kabutuhan urang pikeun barang dina daptar hajat parantos robih, mangga parios deui sacara berkala.

Bawa ALL sumbangan ti-kind ka Emerge Administrasi kantor: 2545 E. Adams St, Tucson AZ 85716. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan sumbangan ti-kind, nelepon Kristina di (520) 795-8001 x 7013 Punten perhatoskeun, kami henteu tiasa nampi APA barang anu dianggo.

Barang Anyar Hungkul!

Item prioritas

  • towels
  • Lambaran Kembar
  • Blankets
  • Iteuk chap
  • Barang orok énggal (nyaéta botol orok / cangkir sippy, nyeuseuh orok, sampo orok, ngusap orok)
  • Produk Lalaki
  • Piyama anyar (ukuran déwasa)
  • Baju jero énggal (sadaya ukuran: awéwé, lalaki, budak awéwé, budak lalaki)
  • Kaos kaki anyar (sadaya ukuran)

Peryogikeun Peryogikeun

  • Alat mandi ukuran pinuh (Sampo, Kondisioner, Ngumbah Awak, Lotion, Deodorant, Sabun Bar)
  • Produk Perawatan Rambut Alami (Produk Super Gro Terbaik di Afrika, produk Cantu nyaéta Sampo Pembersih, Kondisi Pembersih, Kondisi CoWash, Krim Kondisi Ninggalkeun, Perawatan Masque, Curl Comeback, Curl Stretcher, Coil Calm Detangler, & Styling Lem Lem)
  • botol cai
  • Jaket (sadaya ukuran)
  • Pakéan usum anyar (sadaya ukuran sareng jenis kelamin)
  • Payung
  •  Wipes

Kabutuhan Dasar

  • Koper
  • Panci & Panci
  • Tas Kantong Anu Dianggo Deui
  • Kartu Kado dugi ka $ 20 unggal (Visa / Mastercard, Walmart, Target, Amazon, Food City, Fry's, Denny's, sareng sajabana)
  • Kartu kado Uber dugi ka $ 25 unggal.

Kusabab kabutuhan urang pikeun barang dina daptar hajat parantos robih, mangga parios deui sacara berkala.

Dina waktos ieu, kami ngan ukur tiasa nampi sumbangan antara 10a sareng 2p, Senén dugi ka Jumaah di kantor administrasi kami di 2545 E. Adams St. (Opat blok belah kalereun Speedway, di wétaneun Tucson Blvd.)
Upami anjeun ngagaduhan sumbangan-in-kind kanggo Emerge, punten bawa dina waktos éta. Upami anjeun HENTEU butuh resi kado, punten tinggalkeun di emper.
Upami anjeun peryogi resi kado, punten ngirining bel antara 10a sareng 2p sareng aya anu bakal ngabantosan anjeun.
Patarosan? Hubungi Kristina di 520-795-8001 x 7013 atawa kristinam@emergecenter.org

Daptar anu tiasa dicetak

Nyitak daptar pang anyarna. Tautan muka dokumén PDF. 

Pesenan ti Amazon

Tautan daptar Kahoyong Amazon.

Daptar Tech Kahayang

Barang diperyogikeun pikeun kelas jauh sareng padamelan

Covidien-19

Peryogi Mendesak: Barang-barang dina-jenis