Kalo tek përmbajtja

Në Emerge

Ne besojmë...

Së bashku, ne mund të ndërtojmë një komunitet ku

çdo individ jeton i lirë nga abuzimi.

leighann-blackwood-QSY8k6nDapo-unsplash (1)
brian-patrick-tagalog-JedARmGXy2w-unsplash (1)

Gjeni opsionet

Nëse ndiheni të pasigurt ose të frikësuar në marrëdhënien tuaj, mësoni më shumë rreth burimeve të disponueshme për ju.

100
THIRRJE

në linjën telefonike shumëgjuhëshe Emerge, 24-orëshe. 

100
AN .TART E KOMUNITETIT

marrë
Komuniteti-bazuar
shërbimeve.

0
FAMILJET

marrë
mbështesin krijimin e një
Shtepi e re.

Në vitin Fiskal 2019-2020, Qendra Emerge Kundër Abuzimit në Familje ofroi shërbime kritike të tilla si ndërhyrja në krizë, planifikimi i sigurisë dhe strehimi i urgjencës për të mbështetur familjet ndërsa ato rindërtuan jetën e tyre. 

Cili është roli ynë në mbështetjen e anëtarëve të komunitetit që përjetojnë abuzim?

Në Tucson, dhuna do të marrë fund kur ne duam që ajo të marrë fund, si një komunitet. Ashtë një rrugë e gjatë dhe të gjithë kemi role të ndryshme për të luajtur dhe vende të ndryshme për të filluar. Për të mësuar se si mund të bëni një ndikim domethënës, filloni me shfletimin e faqeve tona 'Përgjigjuni thirrjes'seksion për informacion se si të jemi pjesë aktive e adresimit të shkaqeve themelore të abuzimit në familje në një nivel individual, në familjet tona dhe në komunitetet që ne i përkasim.

Individët dhe familjet meritojnë të ruajnë dinjitetin e tyre. Të kesh akses në sendet themelore të tilla si tualetin, sendet higjienike dhe pajisjet themelore të jetesës janë gjëja e fundit për të cilën një person duhet të shqetësohet në një krizë. Ato janë gjithashtu kritike për procesin e rindërtimit të jetës dhe gjetjen e një rruge përpara për të mbijetuar një krizë si rezultat i përjetimit të abuzimit në familje. Ndërsa individët dhe familjet përqendrohen në shërimin, ne mund të ndihmojmë në sigurimin e plotësimit të nevojave të tyre themelore.

 

SHENIMI I DYT LISTA

Investoni kohën, aftësitë, talentet dhe pasionin tuaj me ne. Kthimi është i pamatshëm!

Si një vullnetar i Purple Ribbon, ju do të kontribuoni në misionin tonë për të siguruar mundësinë për të krijuar, mbështetur dhe festuar një jetë të lirë nga abuzimet. Programi ynë vullnetar përbëhet nga shumë mundësi të ndryshme, përfshirë shërbimet indirekte dhe të drejtpërdrejta.

Mëso më shumë 

Grupet e komunitetit, bizneset e vogla dhe të mëdha dhe partnerët e korporatave janë thelbësore në mbështetjen e punës sonë. Dhuratat tuaja, koha juaj dhe mbështetja juaj janë thelbësore për të mbështetur të mbijetuarit në komunitetin tonë.  

BLEDSIT E BASHKSIS

MUNDSIT SP SPONSORSHIPE

K RERKONI PREZANTIM