Skip isi

Ing Muncul

Kita pracaya ...

Bebarengan, kita bisa mbangun komunitas ing endi

saben wong urip bebas saka planggaran.

leighann-blackwood-QSY8k6nDapo-unsplash (1)
brian-patrick-tagalog-JedARmGXy2w-unsplash (1)

Temokake Pilihan

Yen sampeyan rumangsa ora aman utawa wedi ing sesambetan, sinaoni luwih akeh babagan sumber daya sing kasedhiya.

100
Telpon

menyang Hotline multibahasa, 24 jam.

100
ANGGOTA KOMUNITAS

ditampa
komunitas adhedhasar
layanan.

0
KELUASAN

lan sing
anak ditampa
dhukungan nggawe a
omah anyar.

Ing taun fiskal 2018-2019, Emerge Center Against Domest Abuse nyedhiyakake layanan kritis kayata intervensi krisis, perencanaan keamanan, lan papan perlindungan darurat kanggo nyengkuyung kulawarga nalika urip maneh.

Apa Peran Kita kanggo ndhukung anggota komunitas sing dilecehke?

Ing Tucson, panganiaya bakal rampung yen kita pengin dadi komunitas. Minangka dalan sing dawa, lan kita kabeh duwe peran sing beda lan papan sing kudu diwiwiti. Kanggo sinau babagan carane nggawe pengaruh sing migunani, miwiti karo browsing 'Wangsulane Telponbagean kanggo informasi babagan carane dadi bagean aktif kanggo ngatasi penyebab utama penyalahgunaan rumah tangga ing tingkat individu, kulawarga, lan komunitas sing dadi anggota kita.

Individu lan kulawarga kudu njaga drajate. Duwe akses menyang barang-barang dhasar kayata jedhing, barang-barang higienis, lan pasokan dhasar minangka perkara pungkasan sing kudu dikepengini wong nalika ana krisis. Dheweke uga penting banget kanggo proses pambangunan urip lan golek cara supaya bisa bertahan ing krisis amarga ngalami planggaran rumah tangga. Nalika individu lan kulawarga fokus ing marasake awak, kita bisa mbantu nyukupi kabutuhan pokok.

LIHAT DAFTAR KANGGO

Investasi wektu, katrampilan, bakat lan semangat karo kita. Wangsul ora bisa diukur!

Minangka sukarelawan Pita Ungu, sampeyan bakal menehi kontribusi kanggo misi kanggo nyedhiyakake kesempatan kanggo nggawe, nyengkuyung, lan ngrayakake urip sing ora ana planggaran. Program sukarelawan kita kalebu macem-macem kesempatan, kalebu layanan ora langsung lan langsung.

LEARN MORE

Klompok komunitas, bisnis cilik lan gedhe, lan mitra korporat penting banget kanggo ndhukung karya kita. Hadiah, wektu, lan dhukungan sampeyan penting banget kanggo nyengkuyung wong sing slamet ing komunitas kita.

PENDAFTAR KOMUNITAS

PELUANG SPONSORSHIP

Nyuwun PRESENTASI