Skip to eusi

PENDAFTAR MASYARAKAT

Usaha penggalangan dana anjeun ngumpulkeun artos, sumbangan in-kind, sareng kasadaran!

Sakola, bisnis, tempat ibadah, klub, organisasi, sareng rerencangan tiasa ngasilkeun artos sareng ngumpulkeun barang-barang kanggo disumbangkeun ka agénsi kami anu bakal nyiptakeun parobihan kulawarga Emerge. Hadiah anjeun, waktos anjeun, sareng dukungan anjeun ngajantenkeun komunitas urang tempat anu langkung aman pikeun cicing.

Ieu sababaraha conto fundraisers komunitas:

Kantor Drive

Nyekel drive di kantor anjeun pikeun barang-barang anu di-jenis (sapertos perlengkapan sakola, bantal, kaos kaki sareng baju jero)

Hasil

Nyumbangkeun hasil tina konsér, acara olahraga atanapi tuangeun dana!

nelpon Josué Romero di (520) 795-8001 ext. 7023 pikeun ngabéjaan urang sareng nampi bahan sareng inpormasi pikeun acara anjeun.

Upami anjeun ngarencanakeun penggalangan dana atanapi nyetir pikeun nguntungkeun Pusat Muncul Ngalanggar Pelanggaran Rumah Tangga, mangga eusian formulir ieu *. Kami resep masihan anjeun inpormasi ngeunaan kabijakan penggalangan dana kami sareng ngobrol sareng grup anjeun ngeunaan agénsi kami sareng jalma anu anjeun bantosan kana sumbangan anjeun.

  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.