Laporan Pangaruh 2020

Pusat Muncul Ngalawan Panyalahgunaan Doméstik nyayogikeun jasa sareng sumberdaya pikeun kulawarga di komunitas urang, pikeun ngadukung aranjeunna dina ngawangun hirupna bebas tina panyiksa. 

Dukungan anjeun nyayogikeun jalma anu ngalaman nyiksa kasempetan pikeun ngarepkeun masa depan anu langkung saé. 

100
Jalma dilayanan
100
Nelepon ka hotline 24 jam
1000
Wengi ranjang panyumputan darurat disayogikeun ka kulawarga

Pernyataan Keuangan Emerge pikeun taun fiskal 2020
(1 Juli 2019 - 30 Juni 2020)

Muncul Pembiayaan

Hibah Pamaréntah
0%
Individu sareng Yayasan
0%
Sumbangan Séhat
0%
Kajadian husus
0%
nu lain
0%

Belanja Operasi

Dina taun fiskal 2020, Emerge Center Against Domest Abuse nyayogikeun jasa kritis sapertos intervensi krisis, perencanaan kaamanan sareng panyumputan darurat pikeun ngadukung kulawarga nalika aranjeunna ngawangun deui kahirupan aranjeunna. 

Laporan Pangaruh Mangsa-Mangsa Mangsa