Skip to eusi

Di Muncul

Kami yakin...

Babarengan, urang tiasa ngawangun komunitas dimana

unggal jalma hirup bébas tina nyiksa.

leighann-blackwood-QSY8k6nDapo-unsplash (1)
brian-patrick-tagalog-JedARmGXy2w-unsplash (1)

Milarian Pilihan

Upami anjeun ngaraos henteu aman atanapi sieun dina hubungan anjeun, pelajari langkung seueur ngeunaan sumber anu sayogi pikeun anjeun.

100
NELepon

ka Emerge multibasa, hotline 24 jam.

100
ANGGOTA KOMUNITAS

nampi
dumasar-komunitas
jasa.

0
SUKSES

sarta maranéhanana
barudak nampi
ngadukung nyiptakeun a
bumi anyar.

Dina taun fiskal 2018-2019, Emerge Center Against Domest Abuse nyayogikeun jasa kritis sapertos intervensi krisis, perencanaan kaamanan sareng panyumputan darurat pikeun ngadukung kulawarga nalika aranjeunna ngawangun deui kahirupan aranjeunna.

Naon Peran urang dina ngadukung anggota komunitas anu ngalaman disiksa?

Di Tucson, kekerasan bakal réngsé nalika urang hoyong bérés, salaku masarakat. Jalan anu panjang, sareng urang sadayana ngagaduhan peran anu béda sareng tempat anu sanés pikeun ngamimitian. Pikeun diajar kumaha anjeun tiasa ngadamel pangaruh anu bermakna, mimitian ku browsing kami 'Ngajawab Teleponbagian pikeun inpormasi ngeunaan kumaha carana janten bagian aktip dina ngungkulan panyabab panyakit rumah tangga dina tingkat individu, kulawarga urang, sareng komunitas anu urang aya.

Individu sareng kulawarga pantes ngajaga harkatna. Ngagaduhan aksés kana barang-barang dasar sapertos kamar mandi, barang-barang kabersihan, sareng pasokan hirup dasar mangrupikeun hal terakhir anu kedah hariwang ku jalma dina krisis. Éta ogé kritis kana prosés ngawangun deui kahirupan sareng milarian jalan ka hareup dina salamet tina krisis akibat ngalaman nyiksa rumah tangga. Sedengkeun individu sareng kulawarga difokuskeun penyembuhan, urang tiasa ngabantosan mastikeun kabutuhan poko tina kacumponan.

LIHAT DAFTAR HAYAT

Investasi waktos, katerampilan, bakat sareng karep ku kami. Balikna teu kaukur!

Salaku sukarelawan Pita Ungu, anjeun bakal nyumbang kana misi kami pikeun nyayogikeun kasempetan pikeun nyiptakeun, ngadukung, sareng ngagungkeun kahirupan anu bébas tina panyiksa. Program sukarelawan kami diwangun ku seueur kasempetan anu béda, kalebet jasa teu langsung sareng langsung.

DIAJAR DEUI

Grup komunitas, usaha alit sareng ageung, sareng mitra perusahaan penting pisan dina ngadukung padamelan urang. Kado anjeun, waktos anjeun, sareng dukungan anjeun penting pikeun ngadukung anu salamet di komunitas urang.

PENDAFTAR MASYARAKAT

PELUANG SPONSORSHIP

Nyuhungkeun PRESENTASI