Skip to eusi

Kasempetan Bobodoran

Emerge didaptarkeun pikeun ngeureunkeun panyiksa rumah tangga di Pima County, tapi kami sadar yén kami henteu tiasa ngalakukeun nyalira. Pikeun tujuan éta, usaha alit sareng ageung, mitra perusahaan sareng kelompok komunitas penting pisan dina ngadukung padamelan urang.

Muncul nawiskeun kasempetan sponsor anu béda anu ngabantosan ngawangun mérek anjeun sareng nunjukkeun komitmen anjeun pikeun ngadukung Emerge sareng komunitas anjeun.

Sadaya sponsor parantos langsung kana dana umum kami, hartosna éta henteu ngadukung biaya acara. Investasi anjeun langsung pikeun ngadukung pamilon.

Punten taros Kami pikeun kasempetan sponsor tambahan sareng pakét ku email josuer@emergecenter.org atanapi ku nelepon (520) 795-8001, ext 7023.

Pikeun marios Paket sponsor Perusahaan kami, kanggo inpormasi lengkep, klik di dieu.

Sponsor strategis tiasa diluyukeun sareng kabutuhan anjeun, mangga kontak kami ayeuna kanggo inpormasi lengkep!

Sponsor Kami Ayeuna:

Kasempetan Sponsor:

COOPER SPONSOR- $ 2,500

  • Panempatan logo dina halaman wéb Emerge.
  • Anggo nami / logo Muncul pikeun usaha pamasaran anjeun.
  • Logo disimpen dina e-blast bulanan.
  • Logo ditempatkeun dina opat e-blasts Sadarakeun Kekerasan Doméstik.
  • Ad rohangan iklan halaman dina program Survivor of the Year.
  • Kasempetan pikeun ngagaduhan méja * sareng / atanapi pangakuan kana acara éta.
  • Pangakuan visual dina Survivor of the Year luncheon ngalangkungan tampilan sponsor.
 

SPONSOR BRONZE- $ 5,000

Sadayana kalebet kana tingkat di luhur, kalayan manpaatna tambihan:

  • Pangakuan tambihan dina platform média sosial, dua kali sataun.
  • Sesi inpormasi sukarelawan di tempat pribadi pikeun padamel anu hoyong janten sukarelawan sareng Emerge.
  • Ditingkatkeun kana ad halaman iklan dina program Survivor of the Year luncheon.
  • Logo anjeun kalebet bahan acara Muncul, sapertos kartu save-the-date, brosur, sareng undangan sareng post-event e-blast (disebarkeun ka ampir 4,000 individu).
 

SILVER SPONSOR- $ 7,500

Sadayana kalebet kana tingkat di luhur, kalayan manpaatna tambihan:

  • Pangakuan dina platform média sosial, opat kali sataun.
  • Kopi hiji-hiji sareng staf pamimpin Emerge, dimana anjeun diajar ngeunaan visi Emerge sareng kajadian ayeuna anu mangaruhan kana padamelan urang.
  • Spasi iklan halaman lengkep dina Survivor of the Year luncheon program.
  • Organisasi anjeun dikenal dina Survivor of the Year luncheon tina tahap acara.
 

SPONSOR EMAS- $ 10,000

Sadayana kalebet kana tingkat di luhur, kalayan manpaatna tambihan:

  • Pangakuan dina platform média sosial, genep kali sataun.
  • Kasempetan pikeun organisasi anjeun nyorot program perusahaan, atanapi tips pikeun pemirsa média sosial urang, ningkatkeun papacangan pemirsa anu langkung luhur.
  • Kasempetan pikeun organisasi anjeun diulas dina émerge e-News sareng / atanapi nyetak buletin, kalayan eusi aslina anu anjeun pasihkeun.
  • Spasi iklan halaman lengkep dina program Survivor of the Year kalayan langkung resep panutup jero.
  • Kasempetan pikeun nempatkeun bahan tambahan dina kantong kado pikeun sadaya tamu Anu Salamet ti Taun (sakitar 400 tamu).

 

* per publikasi IRS 526, $ 400 tina total harga paket mangrupikeun kontribusi anu henteu dikaluarkeun pajak.