Skip to eusi

Kami di dieu pikeun ngajawab patarosan anjeun

Administrasi:

Pusat Jim & Shirley Lipsey

2545 E. Jalan Adams
Tucson, Arizona 85716

(520) 795-8001

info@emergecenter.org

Sora Ngalawan Kekerasan:

Jasa Dumasar Komunitas

4101 E. 22nd Street
Tucson, Arizona 85711

(520) 881-7201

Su Futuro:

Jasa Dumasar Komunitas

101 W. Irvington Road, Suite 2B
Tucson, Arizona 85714

(520) 573-3637

Hotline sareng Panyumputan Multilingual 24-Jam:

(520) 795-4266

(888) 428-0101 Bebas tol

Permintaan Pengembangan Umum (kalebet Rencana Méré):

Andrea Carmichael, Manajer Pangembangan

(520) 795-8001 sambung 7021

Ngumpulkeun dana Pihak-katilu (Komunitas), Acara Husus sareng Sponsor:

Josué Romero, Koordinator Acara Khusus & Teureuh

(520) 795-8001 sambung 7023

Patarosan sumbangan (kalebet sumbangan in-kind):

Kristina Macholtz, Koordinator Pangembangan

(520) 795-8001   sambung 7013

Pertanyaan Média:

Mangga surélék media@emergecenter.org